Klantenservice

Telefoon: 0113 27 17 60    -     Mail: info@videokopie.nl

Welkom bij de klantenservice van Videokopie.nl wij helpen u graag telefonisch maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00.

 • Hulp bij bestellen
  Heeft u hulp nodig bij het bestellen? Op onze HOME vind u een uitgebreid hoofdstuk "Hoe werkt het?"
 • Vragen over uw bestelling
  Voor vragen over uw bestelling kunt u altijd even contact met ons opnemen. Houdt uw ordernummer bij de hand of noem deze in uw mail.
 • Klachten
  We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@videokopie.nl. 
 • Retourneren
  Het retourneren wanneer de dienst is uitgevoerd of verwerking is aangevangen is niet mogelijk. Direct nadat uw betaling is voltooid, wordt er akkoord gegaan met het uitvoeren van de dienst. Direct nadat het materiaal door ons is ontvangen zullen de werkzaamheden worden aangevangen en is de dienstverlening uitgevoerd.
 • Annuleren
  U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@videokopie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

 

Veelgestelde vragen

 1. Mijn DVD werkt niet wanneer ik hem op mijn computer af wil spelen.
  Wanneer de DVD niet werkt op uw computer is het verstandig om te controleren of u beschikt over "DVD software". Er zijn meerdere gratis software pakketten te vinden op Google. Probeert u WinDVD, PowerDVD of Windows Media Player.

 2. Ik wil een oude speelfilm digitaliseren.
  Videokopie.nl zet uitsluitend beeldmateriaal over wat door de klant zelf is gefilmd. Wanneer hier twijfel over is zal er contact worden opgenomen. Auteursrechten vrij materiaal. In twijfelgevallen is het mogelijk een vrijwaring verklaring in te vullen die ons van elke inbreuk op eventuele auteursrechten vrijwaart. In dat geval kunnen we uw materiaal gewoon overzetten. U heeft overigens het recht voor eigen gebruik, vrij één kopie van een gekochte film als back-up te laten kopiëren.

 3. Ik heb een band die gebroken is of schade heeft.
  Wij repareren alle banden in combinatie met het kopiëren. De reparatiekosten bedragen 15 Euro per band.
  Indien u gebroken banden heeft, neem dan contact op met onze klantenservice zodat zij u verder kunnen helpen met een offerte op maat.

 4. Ik heb schimmel op mijn videoband of mijn band blijft breken.
  Het komst helaas voor dat videocassettes en banden een schimmel oplopen tijdens het bewaren. De verwerking van uw opdracht is dan niet zonder meer mogelijk. Een speciaal proces van reiniging en verwerking is dan vaak noodzakelijk. Wij voeren dat graag voor u uit, na accordering van onze daarvoor uitgebrachte offerte.

 5. Ik heb zoveel oude videobanden dat de kosten nogal oplopen.
  Bij grotere opdrachten kunt u een aparte mail naar ons sturen zodat we een passende prijsopgave kunnen doen.

 6. Kan de DVD ook in het buitenland afgespeeld worden.
  De DVD's kunnen in bijna alle gevallen in het buitenland worden afgespeeld. Indien er een laptop met de juiste software voor handen is. In het geval van een DVD speler kunt u soms hinder ondervinden van het verschil in regiocodes. Indien de DVD voor het buitenland bestemd is kunt u dit het beste van te voren aangeven.

 7. Gaat de beeldkwaliteit van mijn videoband achteruit na het digitaliseren.
  De beeldkwaliteit gaat in geen enkel opzicht achteruit. De band die u inlevert behoudt dezelfde beeldkwaliteit.

 8. Ik wil liever met mijn waardevolle videobanden langskomen, kan dat.
  U bent altijd welkom op werkdagen op ons kantooradres Smithweg 1-02 4462 HC Goes. Maakt u hiervoor met ons een afspraak zodat we u persoonlijk kunnen ontvangen.

 9. Mijn bandje blijkt geen beeldinformatie te bevatten maar ik heb hier wel voor betaald.
  Wanneer een videoband geen beeldinformatie blijkt te bevatten, wordt hier een bedrag van €13,00 (60 min naar DVD) voor gerekend. Door het zoeken op de band en het controleren van onze apparatuur zijn wij genoodzaakt dit bedrag te rekenen. 

 10. Ik ben 4x niet thuis geweest op het bezorgmoment, wat nu?
  Wanneer u niet in de gelegenheid bent geweest om het pakket in ontvangst te nemen bij één van de vier bezorgmomenten, wordt deze terug naar videokopie.nl gestuurd. Wij kunnen daarna het pakket weer maximaal vier keer aanbieden. Hiervoor zullen €6,95 bezorgkosten in rekening gebracht worden.